fbpx
Ramina Consult Logo

Кредитно консултиране от Кредит Център ООД

Кредитно консултиране

Кредитното консултиране е услуга, изцяло насочена към улесняване и подпомагане на клиента в неговия избор на банка-кредитор и подходящ продукт. Кредитният консултант предлага безпристрастен и компетентен съвет и ориентира в многообразието от оферти по жилищни и потребителски кредити спрямо индивидуалния профил и нужди на потребителя.

Рамина Консулт има удоволствието да предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти връзка с професионален кредитен консултант от кредитен посредник Кредит Център ООД. Услугата не е обвързана с основната дейност на агенцията и от нея могат да се възползват както активно търсещи и продаващи недвижими имоти, така и потребители, които имат нужда от финансиране с други цели.

Рамина Консулт не предоставя услуги по кредитно посредничество по смисъла на Закона за кредитиране на недвижимите имоти. Агенцията посредничи на своите клиенти при осъществяване на контакт с професионален консултант от кредитен посредник Кредит Център ООД.

С какво е полезна услугата Кредитно консултиране

Важно е да се отбележи, че услугата по кредитно консултиране е насочена изцяло към потребителя и е напълно безплатна за него. Регистрираните кредитни посредници, какъвто е Кредит Център ООД, получават своето възнаграждение от банката-партньор при успешно усвоен кредит.

Кредитният консултант набира и сравнява офертите на различни банки по отделните параметри – Годишен процент на разходите, процент на финансиране, подход при пазарна оценка на имота или оценка на доходите. По този начин потребителят получава възможност да вземе информирано решение и да направи правилен избор на партньор и условия за кредитиране. Освен това кредитният консултант съдейства в процеса на договаряне с избраната банка, за подобряване на индивидуалните условия, отстъпки и преференции.

Кредитното консултиране е комплексна услуга и дава отговор на всички въпроси, които биха възникнали в процеса на кредитиране: Каква стойност на кредит мога да си позволя?; Колко ще ми струва кредита (лихви, такси, комисионни)?; Какъв е подходящия срок и каква би била месечната вноска? и пр.

Рамина Консулт предлага консултации и посредничество с Кредит Център ООД – най-големият кредитен консултант с над 15-годипен опит на пазара на ипотечното кредитиране и стратегически партньор на водещи банкови и небанкови финансови институции в България.

Други услуги

Сделки с недвижими имоти

Продажба на имоти; Покупка на имоти; Наем на имоти; Пазарно проучване; Съдействие при сделки

ЗАСТРАХОВАНЕ

Общо, автомобилно и животозастраховане, здравно осигуряване от Кредит Център ООД

Животозастраховане

Набор от животозастрахователни продукти като оторизиран финансов консултант на Евролайф България ЕООД

За връзка с нас

Call Now Button
Начало