fbpx
Ramina Consult Logo

Най-важна е оценката и удовлетвореността на клиентите!

Препоръки

Отзиви

5/5
"С Цвети се запознах случайно на един оглед, но веднага ме спечели с отношението и професионализма си. След това минахме през много огледи и въпреки многото ми изисквания винаги ми намираше подходящи апартаменти. Накрая успях да намеря и закупя жилище, което отговаряше на всичките ми изисквания. По време на този процес Цвети непрекъснато беше до мен помагайки ми с всичко от което имах нужда или с неща, с които не бях наясно. Оттогава съм препоръчал Цвети на много мои приятели. Тези от тях които са се възползвали от нейните услуги също са останали много доволни.."
Borislav Filipov
Купувач
5/5
"Цвети е страхотна. Макар и брокер на купувача (ние сме продавачи) тя беше до нас и помогна нашата сделка да се случи в срок. Тя НЕ беше длъжна да помага и брани интереса на двете страни. Изключителен професионалист и човек с голямо сърце. Винаги усмихната и готова да съдейства със своите знания. Не се отказва лесно. Аз бих използвала нея за покупка или продажба на имот."
Lilly Dormishev - Lalova
Продавач
5/5
"С Цвети ме запозна приятел, който беше закупил имот благодарение на нейните услуги. След първата ни среща мога да кажа, че бях впечатлен от професионалното и отношение и добър поглед върху пазара. В продължение на няколко месеца тя организираше огледи и следеше за най-актуалните предложения като по този начин ми помагаше много да пестя време и усилия, докато не открихме най-подходящото място за мен. Цвети набави всики необходими документи за осъществяване на сделката по придобиване изключително бързо и по този начин успях придобия апартамента в последните дни преди затварянето на имотния регистър, което от своя страна ми спести поне месец в чакане. Страхотен професионалист и човек, препоръчвам нейните услуги на всеки, който търси недвижим имот!"
Zlati Zlatev
Купувач
5/5
"Бихме искали да благодарим за професионализма и коректността към нас! Благодарим на чудесната брокерка Цвети Рашкова за търпението , вниманието и разбирането към нашите изисквания. Успяхте да ни намерите нов дом който закупихме с ваша помощ и сме ви благодарни за финализиране на сделката и документация. Горещо ви препоръчвам , ако ви трябва брокер то това е човека Цвети Рашкова! Успешна 2021 г. желая ви много здраве , късмет и всичко най- хубаво!."
Veselinka Dimitrova
Купувач
5/5
"Благодаря на Цвети Рашкова за професионализма, коректността и изключителното съдействие. Тя помогна да сбъднем мечтата си. Продажба на апартамент и покупка на къща, а за второто се раздаде максимално. Горещо препоръчвам!"
Теодора Начева
Продавач и Купувач
5/5
"Преди година ползвах услугите на Рамина Консулт/Цвети Рашкова като продавач на имот и най-искрено ви заявявам,че бях обслужена прекрасно.От първата до последната стъпка по сделката бях следвана неотлъчно от Цвети с невероятен професионализъм, точност,коректност,но и зорко око за евентуални пропуски по държавните истанции.Искрено ви я препоръчвам,защото съм убедена,че ще бъдете обслужени като мен.Цвети освен голям професионалист е и широко скроен човек,който се раздава за ближния!!!"
Dessislava Gavrilova
Продавач

За връзка с нас

Call Now Button
Начало