fbpx
Ramina Consult Logo

Услуги по сделки с ндвижими имоти

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ! МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ РАМИНА КОНСУЛТ НЕ ПРОВЕЖДА КОНСУЛТАЦИИ ПО ИМЕЙЛ И ТЕЛЕФОН.

Продажби

Ако желаете да продадете недвижим имот с посредничеството на Рамина Консулт, първата стъпка е оглед на имота и запознаване с документацията. Ако има пропуски или законови неуредици, те ще бъдат надлежно фиксирани, за да продадете имота си юридически чист и да избегнете бъдещи проблеми. Следва уточняване на параметрите по желаната от Вас сделка: цена, срок на продажба, допълнителни изисквания, административни нужди и пр. Имотът се заснема от професионален фотограф и се коментират подходящите начини и канали за реклама на офертата.

Рамина Консулт оказва пълно съдействие за провеждане на огледи, документално обезпечаване на сделката и цялостна подкрепа в процеса на продажбата до успешното й финализиране.

Покупки

Ако желаете да закупите недвижим имот с посредничеството на Рамина Консулт, първата стъпка е уточняване на Вашите желания и възможности: какъв тип имот и на какъв етап на завършеност/в какво състояние; какъв е бюджетът и произходът на средствата (собствени средства, банков кредит); колко биха били допълнителните разходи по сделката (нотариални такси, данъци, комисионни) и пр. Следва проучване на пазара и предложения за имоти, които отговарят на изискванията и очакванията Ви. Когато направите своя избор, агенцията надлежно проверява документацията за пропуски и неуредици и съдейства за отстраняването им, за да закупите имота юридически чист и да избегнете бъдещи проблеми. При необходимост и желание се осъществява връзка с кредитен консултант. Рамина Консулт се грижи за документалното обезпечаване на сделката и оказва цялостна подкрепа в процеса на покупка до успешното финализиране.

Наеми

Процесът по наемане на имот започва с консултация и фиксиране на параметрите, изискванията и възможностите Ви. Следва проучване на пазара, предложения за имоти и оглед на подбраните от Вас обекти. При избор имотът се проверява, координират се преговорите със собственика и се договарят условията на наем. Изготвя се договор за наем, при необходимост се уточняват параметри на бъдещо обслужване (заплащане на наем, битови сметки и пр.)

При отдаване под наем отново се преминава през уточняване на възможностите и очакванията Ви. Провежда се първоначален оглед на предлагания имот и удостоверяване на собствеността, след което се проучва пазара и се препоръчва офертна цена. Уточняват се подходящите начини за реклама на офертата. Осъществяването на огледи се координира с Вашите желания (с предоставен достъп, с предварителна уговорка, с фиксирани часове и пр.). Рамина Консулт оказва съдействие и провежда договарянето на условията за бъдещия наем и поема документалното обезпечаване на сделката.

ПАЗАРНО ПРОУЧВАНЕ

Пазарното проучване е от съществено значение и е първият етап от успешното финализиране на всяка сделка след консултацията. Пазарът на недвижими имоти е изключително динамичен и проучването дава актуална информация за движението на сектора.

Пазарното проучване е сегментирано на база местоположение, тип имот и сфера на сделката. След анализ се предоставят краткосрочни и дългосрочни прогнози, препоръки и експертно мнение за тенденциите и стойността на потенциалната сделка.

СЪДЕЙСТВИЕ ПРИ СДЕЛКА

Рамина Консулт предлага и възможност за съдействие само на определен етап от сделката. В зависимост от Вашите нужди може да се възползвате от частична услуга по консултация, пазарно проучване, участие в преговори, документално обезпечаване, нотариално оформяне на сделката, управление на имот, оглед и препоръка за продажна/наемна цена.

Допълнителни услуги

Животозастраховане

Набор от животозастрахователни продукти като оторизиран финансов консултант на Евролайф България ЕООД

Кредитно консултиране

Връзка с професионален кредитен консултант от кредитен посредник Кредит Център ООД

ЗАСТРАХОВАНЕ

Общо, автомобилно и животозастраховане, здравно осигуряване от Кредит Център ООД

За връзка с нас

Call Now Button
Начало