fbpx
Ramina Consult Logo

Рамина Консулт благодари на всички свои клиенти. Развитието на агенцията не би било възможно без Вас!

Рамина Консулт ЕООД е компания с основен предмет на дейност посреднически услуги при сделки с недвижими имоти. Агенцията е регистрирана през 2015г. и постепенно се развива под ръководството на основателя и управител Цвети Рашкова.

Рамина Консулт действа на пазара на недвижимите имоти като посредник и консултант в сделки за покупко-продажби и наеми. За улеснение на клиентите си при необходимост от кредитиране, агенцията посредничи за връзка с кредитен консултант. Също така Рамина Консулт предлага професионални решения за реализиране на планове за финансово подсигуряване посредством набор от инструменти за инвестиции.

МИСИЯ

Рамина Консулт следва индивидуален подход в своята дейност, създава основа за развитие на положителни практики и се придържа към професионални и етични стандарти в услугите си.

Сделка на най-добра цена не е достатъчно условие за ефективно партньорство. Една от целите на Рамина Консулт е постигане на лично удовлетворение за клиента. Агенцията не само се стреми да предложи най-качествена услуга, но да отговори на въпроси, които не са зададени и да предвиди ситуации, които не са планирани.

Независимо дали купува или продава, отдава или търси да наеме, клиентът има нужда не само от професионален консултант, но и от доверен и сигурен партньор, на който може да разчита за подкрепа и съдействие, юридически или финансов съвет, както и всякакъв вид административна помощ. За Рамина Консулт няма трудна или лесна сделка. Има сделка, която трябва да бъде финализиранa с усмивка. Това е мисията на агенцията.

ВАШИЯТ КОНСУЛТАНТ

Създател и управител на Рамина Консулт ЕООД е Цвети Рашкова – брокер и консултант по сделки с недвижими имоти с над 8-годишен опит. Преди да създаде собствена компания, Цвети е била част от екипа на водещи агенции за недвижими имоти в България. Създаването на Рамина Консулт е продиктувано от желанието и разбирането на Цвети за коректна, професионална и индивидуална услуга, която да сведе до минимум отговорностите на клиента и да го улесни при провеждането и финализирането на неговата сделка.
Цвети Рашкова
Цвети Рашкова
Управител

УСЛУГИ

Рамина Консулт ЕООД предлага пълен набор от услуги в сферата на сделките с недвижими имоти: продажба на имоти; покупка на имоти; наем на имоти; пазарно проучване; съдействие при сделки.

С цел качествено обслужване, агенцията предлага и набор от допълнителни услуги в зависимост от индивидуалните нужди и изискванията на клиентите: кредитно консултиране за ипотечни и потребителски кредити, животозастраховане, медицинска застраховка и допълнително здравно осигуряване, застраховка злополука и заболяване, помощ при пътуване и медицинска застраховка, застраховка гражданска отговорност, застраховка автокаско, застраховка автоасистанс, застраховка имущество.

За връзка с нас

Call Now Button
Начало