fbpx

С КАКВО Е ПОЛЕЗНА УСЛУГАТА КРЕДИТНО КОНСУЛТИРАНЕ?​

Важно е да се отбележи, че услугата по кредитно консултиране е насочена изцяло към потребителя и е напълно безплатна за него. Регистрираните кредитни посредници, какъвто е Кредит Център ООД, получават своето възнаграждение от банката-партньор при успешно усвоен кредит.

Кредитният консултант набира и сравнява офертите на различни банки по отделните параметри – Годишен процент на разходите, процент на финансиране, подход при пазарна оценка на имота или оценка на доходите. По този начин потребителят получава възможност да вземе информирано решение и да направи правилен избор на партньор и условия за кредитиране. Освен това кредитният консултант съдейства в процеса на договаряне с избраната банка, за подобряване на индивидуалните условия, отстъпки и преференции.

Кредитното консултиране е комплексна услуга и дава отговор на всички въпроси, които биха възникнали в процеса на кредитиране: Каква стойност на кредит мога да си позволя?; Колко ще ми струва кредита (лихви, такси, комисионни)?; Какъв е подходящия срок и каква би била месечната вноска? и пр.

Рамина Консулт предлага консултации и посредничество с Кредит Център ООД – най-големият кредитен консултант с над 15-годипен опит на пазара на ипотечното кредитиране и стратегически партньор на водещи банкови и небанкови финансови институции в България.

Към сайта на Кредит Център ООД

Call Now Button
Начало